Profiel

Control Media is sinds 2018 gevestigd in Etten-Leur, Nederland. Een modern grafisch productiebedrijf met een team van specialisten en een divers ‘state of the art’ machinepark. 

Bij Control Media werkt een mix van Nederlandse en Belgische/Vlaamse medewerk(st)ers. Ons bedrijf laat zich het beste omschrijven als open, eerlijk, enthousiast, vooruitstrevend, no-nonsense en gemoedelijk.

De platte structuur in combinatie met een nauwe samenwerking en heldere afspraken tussen de diverse afdelingen zorgt voor een snelle, soepele en kwalitatief hoogstaande afhandeling van orders.
Control Media is continu op zoek naar wegen die leiden tot efficiency verbetering. Ontwikkelingen op grafisch gebied worden op de voet gevolgd. Dit resulteert in investeringen in mens en machine waar u als klant uw voordeel mee doet.

Wij leveren de beste grafische producten tegen zeer concurrerende tarieven. Service, kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel en dat maakt het ‘’plezant’’ om met ons te werken.

De drukkerij en afwerking produceert 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ondanks de maximale persbezetting zijn we met al onze ervaring perfect in staat uw planning te realiseren.