Update verhuizing mei 2018

De vorige update is al weer even geleden. In de tussentijd is er een hoop gebeurd rondom de verhuizing van Control Media van het Belgische Wildert naar Etten-Leur.

Eind februari werd in het nieuwe pand in Etten-Leur de nieuwe Heidelberg XL106 8 kleurenpers LED UV geïnstalleerd. De drukpers is half maart in productie gegaan. Vervolgens kon er in Wildert begonnen worden aan de verhuizing van de twee huidige drukpersen. Inmiddels is een van de twee persen al verhuisd en in productie in Etten-Leur. De laatste pers wordt op dit moment gereed gemaakt voor de verhuizing en zal eind mei weer in productie gaan in het nieuwe pand.

Eind maart heeft Micron Media bij Control Media in Etten-Leur twee nieuwe CRON plaatbelichters met Krause palletladers geïnstalleerd. Deze nieuwe investeringen maken onderdeel uit van een volledig geautomatiseerd plaatbelichtingsproces. De platen worden vanuit de palletlader automatisch in de belichter ingevoerd en van daaruit, na belichting, via een rolband naar de transportkarren gevoerd. De belichte platen worden automatisch per drukpers gesorteerd en afgelegd. De trolleys met platen hoeven alleen nog maar naar de persen gereden te worden. Inmiddels staan de plaatbelichters die in Wildert stonden ook in Etten-Leur en zijn er vier belichtingsstations met palletlader operationeel. Hiermee zijn wij in staat om 230 platen per uur te produceren.

Begin mei zijn de laatste afwerkingsmachines naar Etten-Leur verhuisd. Half mei volgt ook het kantoorpersoneel.

In de komende maanden zullen de kantoren en de rest van het pand worden aangepakt.

Update verhuizing mei 2018

 

terug naar overzicht